Få den bedste service alle døgnets timer med Sydthy Minibusser ApS i områderne Thy, Koldby og på Mors i Nordjylland. Vi er dedikerede til at levere den bedste service til vores kunder, uanset om det drejer sig om en kort tur rundt i byen eller en længere køretur til for eksempel lufthavnen. Så står du og mangler en taxa nu og her eller ønsker du at bestille en på forhånd, så tag kontakt til Sydthy Taxi & Minibusser og oplever en skøn service. 

Thy 2130 9070 Mors 2130 2524

Taxikørsel 24/7

Vi forstår, at behovet for transport kan opstå på alle tidspunkter af døgnet, og derfor står vores taxaer til rådighed døgnet rundt. Uanset om det er tidligt om morgenen, sent om aftenen eller midt om natten, kan du regne med, at vi leverer pålidelig transport, når du har mest brug for det. Vores chauffører er klar til at sikre, at du når din destination sikkert og til tiden, uanset tidspunktet. 

Professionelle taxachauffører

Vi er stolte af vores team af professionelle og imødekommende taxachauffører, der går ekstra langt for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service. Vores chauffører er erfarne og har gennemgået omfattende kurser og førstehjælp. De kender området indgående, hvilket sikrer, at du kan læne dig tilbage og trygt nyde din køretur i sikre hænder.

Vores priser på en taxatur

Vi sætter en ære i at være din foretrukne transportpartner i Thy og på Mors. Uanset om du har brug for en taxa til lufthavnen, en stor taxa til en gruppeudflugt, eller bare en hurtig tur rundt i byen, er vi her for at gøre det nemt og bekvemt. 

Vores priser varierer afhængigt af længden på turen, tidspunktet på døgnet og størrelsen på den valgte bil. Vores tidstakst er på 3,33 kroner pr. kilometer, hvilket giver gennemsigtighed og forudsigelighed for dig.

Se hvad en taxa koster

Særlige tillæg:

  • Transport af cykel - Gælder kun ved forudbestilling 30 kroner
  • Transport af kørestolsbrugere 100 kroner
  • Rengøring efter opkast 1500 kroner

Har du spørgsmål, kan du altid ringe til os på telefon 21309070 eller sende en mail til sydthyflex@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.